Welkom bij de Volleybalvereniging Grol!

“Wij zijn vv Grol”, een gezellige volleybalvereniging met bijna 150 leden die is opgericht op 13 december 1963.
Op diverse niveaus bieden we jong en oud de mogelijkheid om in teamverband te volleyballen.

Onze jongste leden (vanaf 6 jaar) spelen Cool Moves Volley (CMV) van niveau 1 t/m 6.
Na Cool Moves Volley kan je bij de vv Grol vanaf 12 jaar terecht bij de Nevobo jeugdcompetitie, van niveau C t/m A. Vanaf 18 jarige leeftijd kunnen spelers op diverse niveau’s competitie spelen, met wedstrijddagen zowel op zaterdag als tijdens de doordeweekse competitie.

Op deze site kun je kennismaken met onze vereniging, meer informatie opvragen over onze teams, foto’s bekijken, of een aanvraag indienen om geheel vrijblijvend maximaal 3x gratis mee te komen trainen.