VVGROL
Avarko

Avarko Dierstroombemiddeling is shirtsponsor van Dames 1 vv Grol. Eigenaar Rob Meekes maakt even tijd voor ons op het kantoor aan de Zelhemseweg in Ruurlo. Zijn bedrijf is een gespecialiseerd veehandelsbedrijf dat zich heeft toegelegd op onder andere de in- en verkoop van “Beter leven varkens”. In het filmpje zie je wat dat inhoudt.

“Maatschappelijk verantwoord varkensvlees produceren is waar Avarko zich voor inzet. Wij verbinden zeugenhouders met vleesvarkenshouders en de vleesvarkenshouders op hun beurt met vleesverwerkers als VION in Groenlo.
Wij regelen het transport, de begeleiding en facturatie van de dieren aan de varkenshouders. Eén van onze dichte biggen auto’s is regelmatig te zien op de parkeerplaats voor de Univé in Groenlo.

Volleybal wordt bij ons thuis groot geschreven. Mijn vrouw Anita en onze dochter Michelle, Bianca en Maurice, schoonzus en zwager én schoonzus Ellen en nichtje Minouzijn of waren allemaal actief binnen de VV Grol. Kortom een plezierige en actieve vereniging waar ik graag onze naam aan verbind.”