Den Elshof

Onze sponsoren zijn heel belangrijk voor het bestaan van onze volleybalvereniging. Maar wie zijn ze en wat doen ze voor ons? De komende maanden stellen we ze aan u voor, te beginnen met Sportpark Den Elshof.

Al 40 jaar wordt Sportpark Den Elshof door de familie Porskamp uitgebaat, waarvan ruim 16 jaar door Rob. In de loop der jaren heeft het complex zich flink ontwikkeld. Behalve de tafeltennis-, kegel-, kruisjas-, badminton-, voetbal-, handbal-, gym- en natuurlijk de volleybalvereniging, komen ook de kinderdagverblijven en basisscholen hier tegenwoordig sporten. Rob zegt: “In maart 2016 hopen we een beach-veld te openen, waar de voetbal-, handbal- en volleybalvereniging in de zomerstop in de buitenlucht kunnen sporten.”

Behalve uitgebreide sportfaciliteiten en een midgetgolfbaan heeft Den Elshof verschillende zalen waarin groepen van 10 tot 100 personen kunnen vergaderen of een feestje vieren. Rob en zijn team verzorgen dan likeur- en bierproeverijen, maar ook complete (indoor) BBQ’s en sinds kort zelfs een pubquiz. “En dat gaat er behoorlijk fanatiek aan toe,” vertelt Rob. “Laatst nog heeft mijn zoontje de quiz gespeeld met vriendjes, met vragen over SpongeBob. Maar ik kan het ook eenvoudig aanpassen naar sport-, muziek- en andere vragen, precies wat de klant wil.”

Rob doet dit alles niet alleen. “Mijn vader en moeder helpen en ook werken er inmiddels zo’n 15 heren en dames, waaronder ook Loran en Tess, beiden (oud)volleybalsters.”

De familie draagt de verenigingen in het complex een warm hart toe. Zo stak Rob vorig jaar Heren 1 (toen nog met Bob, Thomas, Randy, Peter, Sean, Robert, Joop en Maurice) van volleybalvereniging Grol in een nieuw wedstrijdtenue. Ook sponsort hij de hoofdprijzen van het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi, te weten een likeur- of bierproeverij en een all-in BBQ met drankjes.