Flynth

Sponsoren zijn belangrijk voor het bestaan van onze volleybalvereniging. Zo ook Flynth adviseurs en accountants.

Robert Hummelink,vestigingsdirecteur Flynth Groenlo vertelt: “We bestaan al sinds 1924, dus we gaan op naar ons 100-jarige bestaan! Op 1 januari 2011 fuseerde Flynth adviseurs en accountants met de GIBO Groep. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan zestig kantoren en hebben we ruim 35.000 ondernemers in het MKB, de agrarische- en de tuinbouwsector als klant. Onze bijna 1.500 medewerkers ondersteunen hen op een persoonlijke manier met een full service pakket aan diensten om succesvol te kunnen ondernemen. Daarbij moet je denken aan juridische-, fiscale- en bedrijfskundige adviezen, maar ook het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de salarisadministratie en de diverse fiscale aangiften.

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven. Ze denken als sparringpartner mee met hun klanten en zijn volledig ingespeeld op de onderneming. Je kunt ze dus in zekere zin wel vergelijken met volleyballers. We vinden het belangrijk om op lokaal niveau betrokken te zijn; daar waar onze klanten zijn. Zo bouwen wij continue aan duurzame relaties, die soms wel 40 jaar duren. Daarom is Flynth niet alleen aangesloten bij diverse netwerkclubs, maar sponsoren we ook veel lokale verenigingen en culturele evenementen.”