VVGROL
Kamperman

Sponsoren zijn belangrijk voor het bestaan van onze volleybalvereniging. Zo ook Kamperman Adviseurs in Installatietechniek.

Rob Harbers maakt even tijd voor ons. Zijn bedrijf is een kleine, specialistische organisatie in Groenlo op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. “Een architect ontwerpt gebouwen. Wij ontwerpen installaties. Denk hierbij aan koeling, verwarming, water, gas, sanitair, lichtpunten, beveiliging, zorgsystemen en domotica (huisautomatisering). Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gezondheidsinstellingen, penitentiaire inrichtingen, scholen, et cetera. Onze sterke punten? Vakkennis, flexibiliteit, klantgericht en een scherpe tariefstelling.”

“Wij hebben een grote verbintenis met Volleybalvereniging Grol. De helft van onze familie is zo’n beetje lid en speelt bij Grol in allerlei teams, dus dan moet je wel hè,” lacht Rob. “Zo kijken we al jaren graag naar de wedstrijden van Heren 1 want daar speelt nog steeds mijn zwager Maurice in. We vonden het best wel vies dat ze maar één handdoekje voor het hele team hadden. Dat handdoekje ging dan van hoofd naar hoofd en van nek naar nek en dat soms wel 5 sets lang. En dan werd dat handdoekje tussendoor ook nog eens gebruikt om zweetplekken op de vloer mee “schoon” te vegen. Vandaar dat ze voor iedere set mooie blauwe handdoeken van ons hebben gekregen om het zweet op het gezicht weg te vegen. En ook voor het zweet op de vloer hebben ze een speciale handdoek gekregen.”

“Tevens zijn we al een paar jaar shirtsponsor van Dames 1. Daar speelde altijd mijn zus Bianca in. Zij heeft sinds vorig seizoen plaatsgemaakt voor de jonge garde. Na een uitstapje naar Longa is ons nichtje Michelle weer terug bij Grol. Zij speelt komend seizoen, samen met ons andere nichtje Minou in Dames 1. Het team is behoorlijk vernieuwd, en dat was afgelopen seizoen ook wel in de wedstrijduitslagen te zien. We verwachten dat ze vanaf nu alleen maar sterker worden en veel successen zullen behalen.”