Michel Nales

Michel Nales, De Echte Bakker, is onze Sponsor van de Maand april. Hij steunt onze volleybalvereniging al jaren met de Moederdagactie, waarvoor onze leden de komende weken aan de Grolse deuren komen.

Het bakken zit Michel in het bloed; hij is al de zesde generatie bakkers uit zijn familie. Hij is bovendien aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. “Om bij het Echte Bakkersgilde te horen, moeten we voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit. Het hele jaar door halen keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum de brood- en banketproducten uit onze winkels in Groenlo en Winterswijk om ze te testen.”

“Door de bewezen kwaliteit van het brood en banket van Michel is onze Moederdagactie elk jaar weer een succes”, zegt Judith Theissen-Overkemping, organisator van de actie. “De opbrengst komt ten goede aan onze clubkas en dat is hard nodig. Daarom zijn we blij dat Michel dit jaar al voor de vierde keer meedoet. Hij promoot de actie niet alleen zelf in zijn winkel en via de lokale media; in april gaan onze leden ook wederom vol enthousiasme langs de deuren om de heerlijke broodjes en het gebak te promoten. Zij bezorgen de lekkernijen vlak voor Moederdag kakelvers aan huis, zodat elk gezin tijdens Moederdag een heerlijk ontbijtje of iets lekkers bij de koffie kan serveren.”