VVGROL
State of Art

State of Art is sponsor van Grol dames 3. Aanvoerster van het team, Ellen Harbers, vertelt over haar werkgever:

“In 1936 opende Albert Westerman senior met zijn zus een brei-atelier in Lichtenvoorde. Ze vervaardigden er voornamelijk babykleding. Midden jaren ’80 veranderde dat. Toegenomen concurrentie, de komst van stoffen als badstof en de afname van het aantal geboorten zorgden ervoor dat het roer om moest. Albert Westerman boorde een opkomende markt aan met de productie van onder andere pullovers. Dit leidde in 1987 tot de oprichting van het merk State of Art door Albert Westerman junior, die een passie had voor klassieke sportauto’s. Het is dan ook geen toeval dat klassieke auto’s vandaag de dag nog steeds onlosmakelijk met State of Art verbonden zijn.

Jaarlijks ontwikkelt State of Art acht collecties kleding voor mensen met een actieve lifestyle. In het hoofdkantoor in Lichtenvoorde worden de nieuwste kledingcollecties tijdens een uitgebreide rondleiding aan inkopers en retailers getoond. Omdat de showroom is gevuld met vele klassieke Porsches (die er overigens ook door eigen monteurs onderhouden worden in een 500m2 werkplaats!), spreken bezoekers steevast van een indrukwekkende ervaring die het merk State of Art nog meer lading geeft.

Niet alleen inkopers en retailers komen in Lichtenvoorde (of Antwerpen, Helsinki, Kopenhagen, Oslo en Stockholm) hun collectie samenstellen, ook jij en ik kunnen in één van de 34 eigen State of Art winkels (brandstores) terecht voor stijlvolle modern-klassieke outfit. Ook meer dan 1.000 andere winkels in Europa verkopen State of Art kleding. Geen tijd om de deur uit te gaan? Online shoppen kan ook via www.stateofart.com.”