VVGROL
Steentjes

Sponsoren zijn belangrijk voor het bestaan van onze volleybalvereniging. Zo ook Steentjes Makelaars, Verzekeringen en Hypotheken, waarvan Jeanine van Schepen, Suzan Jurjus, Kim Theissen en Bart Berenschot de Grolse gezichten zijn.

Steentjes Makelaars, Verzekeringen en Hypotheken is een echt familiebedrijf. Het begon in 1984, toen vader Theo Steentjes een makelaarskantoor aan huis begon. In 1991 kocht hij het pand aan de Broekboomstraat in Lichtenvoorde en nog eens een decennium later, in 2000, opende het kantoor in Groenlo. Ook in Eibergen werd in 2006 een kantoor opgericht. 

Nu, 32 jaar later, staat het bedrijf onder leiding van zoons Wout en Rik Steentjes. Het bedrijf biedt makelaardij, verzekeringen en hypotheken, maar ook pensioenen aan. Sinds de overname van Regiobank in Lichtenvoorde zijn ook bankzaken in het portfolio van Steentjes opgenomen. Klanten profiteren dus van alle financiële zaken onder één dak.

Behalve persoonlijke en betrokken adviseurs zijn de medewerkers van Steentjes ook fanatiek s(up)porter. “We zijn al jaren sponsor van diverse sporten en activiteiten in de regio. We steunen ook VV Grol, want dochters Ela en Yara van onze medewerkster Christel Groot Zevert en de vrouw van onze makelaar Kim, Judith, en zijn dochters Pien en Eeke spelen er,” zegt Rik Steentjes. Hij besluit lachend: “Kim zelf volleybalt ook, maar hij komt nog niet veel verder dan het café-team van Frielink.”