Rockcafé Taste

Onze sponsoren zijn heel belangrijk voor het bestaan van onze volleybalvereniging. Maar wie zijn ze en wat doen ze voor ons? Deze maand is Rockcafé Taste aan de beurt. Aan het woord is Marion.

“En dan wordt er aan je gevraagd of je sponsor van de maand wilt zijn? LEUK en uiteraard. Als dank voor het feit dat we shirtsponsor van Heren 1 zijn. Nou, dat zijn we met liefde! Bijna 4 jaar geleden zijn we gestart met Rockcafé Taste in Groenlo. En dat was geen makkelijke start omdat een “rockcafé” toch een beeld schept.

Nu zijn mensen aan ons gewend. Ze weten dat het echt geen bak herrie is en dat je gewoon een praatje met elkaar kunt maken. Niet alleen draaien we rock uit de jaren ‘70 tot en met nu, we wijken ook wel eens af in de stijl. En er staan gewoon altijd nootjes op de bar en tafels. Kortom, we zijn echt niet zo ruig als het woord “rockcafé “ doet vermoeden en we denken dat wij inmiddels een mooi plaatsje in de Grolse horeca en gemeenschap hebben verworven.

De heren van Grol 1 vertrekken altijd vanaf ons naar hun uitwedstrijden en als ze terugkomen zorgen wij voor een hapje. Meestal is de sfeer uitgelaten (als ze tenminste gewonnen hebben) en heel af en toe knallen de discussies over de statafels (uiteraard na een verloren wedstrijd). Het zijn fijne knapen, stuk voor stuk. Wij zijn blij met ze en trots op ze. Donderdag na de training doen ze een biertje bij Taste en af toe zijn de heren er ook tijdens één van onze muziek- of theateravonden.

Muziek staat voorop bij Taste. Daarom hebben we ook maandelijks een liveband, een open podium voor jonge bands, sessions en theateravonden. Voor elk wat wil(d)s, denken wij. Inmiddels zijn wij, net als de gemiddelde Grollenaar, trots op Groenlo!”