VVGROL
Unive

Heel veel dank aan onze Sponsor van de Maand december; Univé voor het sponsoren van het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi 2017. (er is nog steeds plek voor één recreatief team!)

Over Univé
We leven in een tijd waarin mensen steeds meer zelf moeten regelen. Univé zorgt voor inzicht en overzicht. Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die personen of bedrijven niet alleen kunnen of willen dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. 

Persoonlijk advies, altijd in de buurt
Onze adviseurs helpen u graag kiezen. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op risico’s. Bijvoorbeeld als u een auto of een huis koopt, als u op reis gaat of als u een kind krijgt.

Waarom sponsoren wij?
Als lokale verzekeraar zijn wij nauw verweven met de plaatselijke en lokale samenleving. Het ’Univé Oost Fonds’ is opgericht om lokale goede doelen/projecten te ondersteunen. Ook stellen wij jaarlijks een budget beschikbaar voor sponsoring. Met een actieve volleyballende collega, Jette Pasman, was de keuze voor VV Grol snel gemaakt!

Waar vindt u ons?
Een verzekeraar waar u nog gewoon binnen kunt lopen. Waar vind je dat nog? Bij Univé Oost aan de Barkenkamp 11 in Groenlo!